fbpx
/Politica de confidentialitate
Politica de confidentialitate2018-07-11T21:10:07+02:00

Politica privind cookie-urile

Prin utilizarea sau accesarea site-urilor web Hdental Store („site”), sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor prezente pe Hdental Store

Introducere: Ce este un cookie?
Această Politică privind cookie-urile vă ajută să înțelegeți când și de ce cookie-urile pot fi trimise vizitatorilor site-ului (numit în această politică „noi”, „nouă” sau „al nostru”). „Cookie-urile” sunt mici fragmente de text, pe care un site web le transferă pe unitatea de hard disk sau pe alt echipament de navigare în site al unei persoane cu scopul de a stoca informații. Cookie-urile permit unui site să stocheze informații importante care vă vor înlesni utilizarea site-ului. De regulă, un cookie conține numele domeniului de unde provine acesta, „durata de viață” a acestuia și un număr unic generat aleatoriu sau o altă valoare. Anumite cookie-uri vor fi folosite pe site, indiferent dacă sunteți conectat sau nu la contul dvs.

Cookie-uri de sesiune sunt cookie-uri temporare, care rămân în fișierul cookie al browserului dvs. până când părăsiți site-ul.

Cookie-urile persistente rămân în fișierul de cookie al browserului dvs. pentru mai mult timp (timpul depinde de durata de viață a cookie-ului respectiv). Atunci când folosim cookie-uri de sesiune pentru a urmări numărul total de vizitatori pe site-ul nostru, acest lucru se face într-un mod de colectare anonim (deoarece cookie-urile în sine nu conțin date personale). Am putea, de asemenea, utiliza cookie-uri astfel încât să ne amintim de computerul dvs., atunci când acesta este utilizat să revină pe site, pentru a ajuta la particularizarea experienței dvs. web pe Hdental Store. Putem, de asemenea, asocia informații personale cu un fișier cookie în acele momente.

Cum utilizează  cookie-urile

Scopuri analitice

Utilizăm cookie-uri pentru a analiza activitatea utilizatorului cu scopul de a îmbunătăți site-ul. De exemplu, putem utiliza cookie-uri pentru a vedea modelele de agregare, cum ar fi numărul mediu al căutărilor de locuri de muncă efectuate de utilizatori. Putem utiliza o astfel de analiză pentru a obține detalii despre cum să îmbunătățim funcționalitatea și experiența de utilizare a site-ului.

Preferințele și experiența dvs. de utilizator

Utilizăm cookie-uri pentru a colecta anumite informații despre utilizatori, cum ar fi tipul de browser, setările serverului, limba aleasă și setarea țării, și a stoca preferințele utilizatorului pe site-ul nostru pentru a face în așa fel încât experiența dvs. de utilizator să fie mai consistentă și mai convenabilă. De exemplu, putem stoca într-un cookie căutările recente efectuate de dvs. pentru a vă permite să repetați cu ușurință acele căutări atunci când reveniți pe site-ul nostru. În plus, utilizăm cookie-uri pentru a vă păstra în starea conectat când vizitați în mod repetat site-ul nostru. De asemenea, am putea utiliza adresa dvs. IP pentru a stabili locația dvs. geografică astfel încât să vă furnizăm cele mai relevante rezultate ale căutărilor.

Marketing

Utilizăm cookie-uri de la parteneri terți, precum Google și Facebook, în scopuri de marketing. Aceste cookie-uri ne ajută să afișăm materialele promoționale pe alte site-uri web accesate de dvs. pe Internet. De asemenea,  poate distribui informații cu privire la comportamentul dumneavoastră pe site unor terțe părți (inclusiv operatori ai unor site-uri web terțe și/sau site-uri de rețele sociale) pentru a vi se afișa reclame țintite și alt conținut care a fost particularizat pentru dumneavoastră. Utilizăm cookie-uri și pentru a facilita Programul de anunțuri direcționate . În cadrul acestui program, utilizăm cookie-uri pentru a stabili ce anunțuri au vizualizat utilizatorii și de câte ori au vizualizat utilizatorii un anumit anunț.

Urmărirea trimiterilor

Noi utilizăm cookie-urile pentru a asocia activitatea utilizatorului pe site-ul web al părţilor terţe care i-au recomandat utilizatorului site-ul nostru sau pentru a asocia activitatea utilizatorului care a făcut trimitere către un site web al unei părţi terţe. Aceste site-uri web ale părților terțe partenere primesc credit pentru activitatea utilizatorilor cărora le recomandă site-ul nostru sau dau credit  pentru activitatea utilizatorilor cărora li s-au recomandat astfel de site-uri web al unei părți terțe. Noi nu divulgăm acestor entități partener informațiile personale sau informațiile privind activitățile individuale ale utilizatorului. Noi utilizăm cookie-uri și pentru a asocia activitatea unui utilizator cu campania prin e-mail care a trimis utilizatorul pe site-ul nostru web.

Scopuri de Securitate

Utilizăm cookie-uri pentru a limita anumite tipuri de atacuri cibernetice.

Scopuri de testare, uzabilitate și îmbunătățire a performanței

Utilizăm cookie-uri pentru a ne asigura că utilizatorii au parte de o experiență consistentă și tototdată efectuăm o testare A/B a anumitor aspecte ale site-ului nostru pentru a ne îmbunătăți ofertele de produse. Utilizăm cookie-uri și pentru a îmbunătăți performanța și fiabilitatea site-ului nostru. În plus, utilizăm cookie-uri FullStory pentru a ne ajuta să descoperim problemele de uzabilitate ale site-ului nostru astfel încât să putem îmbunătăți performanța. Utilizând acest cookie, putem înregistra videoclipuri cu capturi de ecran, ce prezintă modul în care utilizatorii interacționează cu site-ul nostru, pentru a identifica potențiale probleme privind experiența de utilizator și a găsi soluții.

Scopuri de testare, uzabilitate și îmbunătățire a performanței

Utilizăm cookie-uri pentru a ne asigura că utilizatorii au parte de o experiență consistentă și tototdată efectuăm o testare A/B a anumitor aspecte ale site-ului nostru pentru a ne îmbunătăți ofertele de produse. Utilizăm cookie-uri și pentru a îmbunătăți performanța și fiabilitatea site-ului nostru. În plus, utilizăm cookie-uri FullStory pentru a ne ajuta să descoperim problemele de uzabilitate ale site-ului nostru astfel încât să putem îmbunătăți performanța. Utilizând acest cookie, putem înregistra videoclipuri cu capturi de ecran, ce prezintă modul în care utilizatorii interacționează cu site-ul nostru, pentru a identifica potențiale probleme privind experiența de utilizator și a găsi soluții.

Prevenirea fraudei/spamului

Utilizăm cookie-uri în timpul examinării și al investigării fraudei. O parte a procesului nostru de urmărire a cookie-urilor/dispozitivelor se desfășoară prin furnizori terți, alteori utilizăm propriile indexuri pentru a identifica o activitate legată de anumite cookie-uri.

La fel ca majoritatea site-urilor web, utilizăm cookie-uri în mai multe scopuri pentru a vă îmbunătăți experiența online, cu scopuri analitice și de marketing, însă noi utilizăm cookie-uri pe site-ul web în special în următoarele scopuri:

Gestionarea cookie-urilor în browserul dvs.

Utilizați opțiunile din browserul dvs. web dacă nu doriți să primiți un cookie sau dacă doriți să configurați browserul dvs. să vă anunțe atunci când primiți un cookie. Puteți să ștergeți și să gestionați cu ușurință orice cookie care a fost instalat în folderul de cookie-uri al browserului dvs. respectând instrucțiunile furnizate de producătorul browserului dvs.

Dacă browserul dvs. nu apare în această listă, consultați documentația furnizată de producătorul browserului dvs. Ați putea consulta, de asemenea, documentația dispozitivului dvs. mobil pentru informații referitoare la dezactivarea cookie-urilor de pe dispozitivul mobil. Dacă dezactivați toate cookie-urile, s-ar putea să nu puteți beneficia de toate caracterisiticile acestui site.

Hdental Store utilizează caracteristicile AdWords și Listele de Remarketing ale Google Analytics pentru Afișarea publicitarilor. Hdental Store și Google utilizează simultan module cookie originale (cum ar fi modulul cookie Google Analytics) și module cookie de terță parte (cum ar fi modulul cookie DoubleClick) pentru a informa, optimiza și a oferi reclame publicitare în baza vizitelor dvs. precedente pe site-ul nostru. Aceasta înseamnă că furnizorii, inclusiv Google, vor afișa materialul promoțional  pe alte site-uri vizitate de dvs. pe internet.

Puteți renunța la produsele Google Analytics pentru Afișarea publicitarilor, inclusiv AdWords, și la anunțurile particularizate Google Display Network vizitând Google Ads Preferences Manager. Pentru a oferi vizitatorilor site-ului web mai multe opțiuni cu privire la modul în care datele lor sunt colectate de Google Analytics, Google a dezvoltat o extensie de browser pentru renunțare, care este disponibilă dacă vizitați extensia de browser pentru renunțare la Google Analytics pentru a vă permite să renunțați la programele Google.

Modificări în Politica privind cookie-urile
Din când în când, poate fi necesar să modificăm această politică privind cookie-urile. Vă sugerăm să verificați în mod periodic aici pentru a vedea modificările efectuate.

Politică de confidențialitate

Introducere
Hdental Store apreciază încrederea pe care utilizatorii și clienții noștri ne-o acordă atunci când ne oferă acces la datele lor cu caracter personal. Politica de confidențialitate descrie modul în care lucrăm pentru a păstra această încredere și a proteja informațiile respective.

În special, acestă Politică de confidențialitate prezintă în detaliu modul în care colectăm, utilizăm și divulgăm datele cu și fără caracter personal pe care le încredințați  atunci când accesați sau utilizați serviciile online și/sau mobile și site-urile web ale Hdental Store, precum și software-ul furnizat  despre sau în legătură cu astfel de servicii sau site-uri web (denumite în ansamblu „Site-ul”).

Caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza site-ul www.hdentalstore.ro  sunt respectate intru totul. Datele dumneavoastra personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat al acestui site.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, Hleihil Dental S.R.L are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de Hleihil Dental S.R.L in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Informatiile furnizate in formularul de comanda pot fi folosite:

pentru a ne asigura ca site-ul www.hdentalstore.ro este relevanta pentru nevoile dumneavoastra;
pentru a va confirma inregistrarea si prelucrarea comenzilor;
in scopuri publicitare proprii (email, SMS, posta):  newsletter, anuntarea promotiilor, a unor informatii noi etc.
Dacă doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricand acest lucru la urmatoarea adresa: dental.med.office@gmail.com .

Hleihil Dental S.R.L poate dezvălui datele cu caracter personal către terţi dacă acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna-credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale Hleihil Dental S.R.L  si ale site-ului www.hdentalstore.ro actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii. Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele institutiilor abilitate.

Hleihil Dental S.R.L  poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in urmatoarele scopuri: realizarii de rapoarte / analize, realizarii de informari in scopuri proprii.

Hleihil Dental S.R.L ia toate masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat astfel:

-utilizatorii care au acces la baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt doar cei desemnati din conducerea societatii, fiecare accesand baza de date cu propriul nume de cont si parola (dupa 3 introduceri gresite a parolei contul se blocheaza). Toti utilizatorii sunt obligati sa pastreze confidentialitatea datelor la care au acces, iar la fiecare terminare de sesiune in baza de date vor inchide sesiunea. In cazul in care unul sau mai multi utilizatori sunt revocati din diverse motive, conturile de acces se suspenda automat.

-utilizatorii acceseaza datele cu caracter personal numai pentru indeplinirea atributiilor de serviciu;
orice operatiune de colectare si/sau modificare a datelor cu caracter personal de catre utilizatori sunt inregistrate permanent (se inregistreaza utilizatorul, data, ora si tipul modificarii); de asemenea, sunt inregistrate si toate logarile si delogarile tuturor utilizatorilor la baza de date;
la intervale de timp (3 luni) se efectueaza o copie de siguranta a bazei de date;

-computerele de la care se acceseaza baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt parolate si au implementate solutii de protectie antivirus, antispam si firewall updatate la zi

-datele cu caracter personal sunt stocate electronic in fisiere securizate, protejate de parola. Informatiile pe suport de hartie sunt pastrate in dosare speciale, la care au acces doar angajatii societatii, carora le incumba obligatia de confidentialitate.

1.1 Entitățile responsabile pentru informațiile dvs.

Toate referințele la Solicitant  sunt definite conform prevederilor din  Condiţiile de utilizare .

1.2 Datele cu caracter personal și datele fără caracter personal

Datele cu caracter personal („Date cu caracter personal”) se referă la orice informație care vă identifică în calitate de persoană fizică, iar datele fără caracter personal („Date fără caracter personal”) se referă la orice informație care nu vă identifică în calitate de persoană fizică. Vă rugăm să rețineți că Hdental Store va respecta întotdeauna definiția reglementată aplicabilă pentru a stabili ce reprezintă și ce nu reprezintă Datele cu caracter personal în sensul aplicării acestei Politici de confidențialitate. Când această Politică de confidențialitate se referă la „informații” sau la „informațiile dvs.”, acest lucru poate include atât Datele cu caracter personal, cât și Datele fără caracter personal.

1.3 Sfera de aplicare a Politicii de confidențialitate

Prezenta Politică de confidențialitate are ca obiect doar datele pe care le colectăm prin intermediul Site-ului, nu datele care provin din alte practici de colectare sau prelucrare, inclusiv, dar fără a se limita la, practicile de colectare ale unui afiliat sau terț, inclusiv operatori terți de pagini web la care trimite Site-ul și informații pe care le colectăm offline sau prin intermediul site-urilor web, produselor sau serviciilor care nu afișează un link direct la această Politică de confidențialitate.

Ocazional, facem referire la prezenta Politică de confidențialitate în notificări pe Site, inclusiv pagini web, aplicații mobile sau alte resurse cu scop special, de exemplu, dacă vă invităm să trimiteți idei în vederea îmbunătățirii Site-ului. Prezenta Politică de confidențialitate se aplică informațiilor pe care le-am colectat prin intermediul unor astfel de resurse cu scop special, conform modificărilor din notificarea specială (de exemplu, referitor la tipurile de date colectate sau la modul în care utilizăm sau divulgăm astfel de informații). Hdental Store poate să modifice prezenta Politică de confidențialitate în orice moment.

1.4 Modificările Politicii de confidențialitate

Vă rugăm să consultați legenda „Ultima actualizare” din partea superioară a acestei pagini pentru a vedea data ultimei modificări a prezentei Politici de confidențialitate. Orice modificare adusă prezentei Politici de confidențialitate va intra în vigoare la data „Ultimei actualizări” indicate mai sus. Prin utilizarea Site-ului sau furnizarea de informații după astfel de modificări, arătați că acceptați Politica de confidențialitate modificată. Dacă Hdental Store intenționează să utilizeze Datele cu caracter personal colectate prin intermediul Site-ului în mod diferit de cel menționat în momentul colectării,  îi va anunța pe utilizatori prin e-mail și/sau prin publicarea unei notificări pe Site-ul Hdental Store cu 30 de zile înainte de această utilizare sau prin alte mijloace conform legislației.

Informațiile colectate
Dumneavoastră furnizați diferite tipuri de informații pentru ca Hdental Store să vă furnizeze servicii, produse .

2.1 Informațiile pe care le puneți la dispoziție

– Din contul dvs.

Colectăm date de la dvs. când creaţi un cont , solicitați informații, vă abonați la un serviciu, participați la un sondaj, publicați o cotare sau o evaluare, publicați o întrebare sau un răspuns, publicați un CV, încărcați conținut sau ne trimiteți date pe site pe altă cale, în mod activ. Acest lucru include, fără a se limita la, numele dvs. de utilizator, parola, numele și prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon (inclusiv numărul de telefon mobil), adresa, sexul, ocupația, subiectele de interes, mesajele pe care le trimiteți utilizatorilor și orice alte date incluse într-un profil sau CV trimis, inclusiv, dar fără a se limita la, materialele aferente aplicației și răspunsurile la întrebări-filtru trimise, precum și răspunsurile oferite la chestionarele care v-au fost trimise și la care răspundeți.

– Prin activitatea dvs.

În plus, ca parte a funcționării standard a Site-ului,  poate colecta și analiza informații din calculatorul sau dispozitivul dvs. mobil și acțiunile întreprinse pe Site, inclusiv, dar fără a se limita la, CV-ul dvs., căutările dvs, timpul de activitate pe Site și pe fiecare pagină, vizualizările de pagină, accesările, atingerile, activitatea de sesiune, tipul de browser, sistemul de operare, tipul de dispozitiv, adresa MAC, adresa IP și numele domeniului din care ați accesat Site-ul.

Accesând Hdental Store prin intermediul contului de Facebook sau Google, înțelegeți că Facebook sau Google va partaja anumite date, prezentate anterior în acest paragraf, în scopuri de autentificare pentru a vă permite să ne accesați Site-ul în mod securizat. Puteți opri acest proces în orice moment din contul dvs. Facebook sau Google. Aceste informații vor fi considerate informații privind contul în scopul utilizării Site-ului de către dvs.

Aveți posibilitatea să dezactivați conexiunea dintre contul Facebook sau Google și contul Hdental Store în orice moment accesând setările de confidențialitate din propriul cont Facebook sau Google. Este posibil, de asemenea, ca Facebook să vă solicite permisiunea de a partaja anumite informații , inclusiv, dar fără a se limita la, numele dvs., fotografia de profil, informațiile din profilul public și adresa de e-mail

VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI CĂ RELAȚIA DVS. CU FACEBOOK SAU CU GOOGLE SAU CU ORICE ALT SITE WEB TERȚ ESTE REGLEMENTATĂ EXCLUSIV DE ACORDUL DVS. CU RESPECTIVUL SITE WEB TERȚ.

2.2 Orice alte Date cu caracter personal pe care Hdental Store le-ar putea primi de la terți

Orice alte Date cu caracter personal pe care Hdental Store le poate obține de la alte surse terțe vor fi prelucrate de Hdental Store în conformitate cu prezenta Politică de confidențialitate și cu întreaga legislație aplicabilă.

2.3 Stocarea informațiilor dvs.

Hdental Store va reține Datele cu caracter personal ale utilizatorilor în măsura în care această reținere este adecvată, relevantă și limitată la ceea ce este necesar în scopul pentru care sunt prelucrate. În special,  nu va reține Datele cu caracter personal mai mult decât este necesar pentru efectuarea prelucrării evidențiate în prezenta Politică de confidențialitate. Cazul în care creați un cont , informațiile dvs. ar putea fi colectate și stocate în așa fel încât să se conecteze la adresa dvs. de e-mail a contului. De asemenea, este posibil ca Hdental Store să creeze și să atribuie dispozitivului dvs. un identificator asemănător cu un număr de cont. Putem colecta numele pe care l-ați asociat cu dispozitivul dvs., tipul de dispozitiv, numărul de telefon, țara și orice alte informații pe care decideți să le furnizați precum numele de utilizator, adresa de e-mail sau codul poștal.

2.4 Ce fel de Date cu caracter personal sunt solicitate

Hdental Store vă va indica pe loc dacă anumite Date cu caracter personal sunt sau nu necesare pentru a vă furniza anumite servicii. În cazul în care nu furnizați Datele cu caracter personal solicitate, serviciul respectiv nu va fi disponibil pentru dvs.

2.5 Temeiul juridic în baza căruia Hdental Store colectează Datele cu caracter personal

Hdental Store colectează și prelucrează Datele dvs. cu caracter personal în baza mai multor temeiuri juridice, în funcție de natura Datelor cu caracter personal furnizate și de tipul de prelucrare implicat.

– Conformitatea cu o obligație legală

Motiv pe care ne bazăm pentru anumite tipuri de prelucrare este că prelucrarea este necesară pentru a permite  să respecte o obligație legală. Un exemplu în acest sens ar fi situația în care i se solicită să păstreze înregistrările de afaceri pentru intervale de timp fixe în vederea respectării unor cerințele legale existente pe plan local.

– Consimțământ

În final, în anumite situații limitate, se bazează pe consimțământul dvs. pentru a prelucra Datele dvs. cu caracter personal. Când vă solicită consimțământul pentru a colecta și a prelucra anumite Date cu caracter personal, vă solicităm consimțământul pe loc, iar această prelucrare va fi efectuată numai când consimțământul este securizat.

Limitarea utilizării sau divulgării Datelor cu caracter personal
3.1 Când un Solicitant/Client dorește să își închidă contul

Hdental Store își rezervă dreptul de a păstra materialele dintr-un cont închis atât timp cât este necesar pentru a-și păstra și a-și proteja drepturile în măsura permisă de lege (de exemplu, pentru a păstra înregistrările unui litigiu) sau pentru a-și îndeplini obligațiile impuse de legislația locală (de exemplu, dacă se solicită reținerea pentru asigurarea respectării legii). Închiderea unui cont nu presupune eliminarea tuturor datelor din sistemele Hdental Store, deși acestea nu vor fi disponibile imediat în numele contului original al Solicitantului .

3.2 Adresele @hdentalstore

Când comunicați prin intermediul sistemului de retransmisie a mesajelor , veți vedea o adresă de e-mail care se termină cu @hdentalstore.ro.

Vă rugăm, de asemenea, să rețineți că, întrucât aceste servicii proxy și de retransmisie a mesajelor depind de funcționalitatea furnizorilor terți, ar putea exista întârzieri tehnice din partea acelor furnizori de servicii de e-mail.

Scopurile, utilizările și divulgările de informații
1) a vă furniza serviciile, produsele

2) a evalua și a îmbunătăți serviciile, produsele respective;

3) a ne proteja utilizatorii și a le asigura serviciul asistență clienți.

Prevenirea fraudei și a spamului

Hdental Store poate, de asemenea, să utilizeze informațiile colectate în conformitate cu Politica de confidențialitate pentru a ajuta la diagnosticarea problemelor legate de Site și a serviciului Hdental Store, pentru a preveni activitățile potențial frauduloase sau ilegale și pentru a proteja persoanele fizice de alte activități care ar putea fi în detrimentul dvs. sau al altora. Poate investiga și divulga informații de la sau despre dvs. sau utilizarea de către dvs. dacă suntem pe deplin încredințați că o astfel de investigare sau divulgare (a) este necesară în mod rezonabil pentru a respecta un proces legal (inclusiv citații, mandate de percheziție, hotărâri judecătorești) și instrucțiuni și hotărâri privind asigurarea respectării legii; (b) este utilă pentru a preveni, investiga sau identifica posibile delicte în legătură cu utilizarea Site-ului; sau (c) poate proteja drepturile, reputația, proprietatea, siguranța noastră și pe cele ale publicului; sau (d) este necesară pentru a satisface cerințele de securitate națională.

De exemplu,  se supune competențelor de investigare și executorii ale Comisiei Federale pentru Comerț , Comisiei de protecție a datelor și multor altor organisme de reglementare.

Putem utiliza diverse metode pentru a detecta și a gestiona anomaliile și pentru a filtra conținuturi în vederea prevenirii abuzului, cum ar fi spamul sau frauda. Însă astfel de metode de detectare nu sunt perfecte, prin urmare pot apărea rezultate pozitive false. Aceste eforturi pot duce uneori la suspendarea temporară sau permanentă sau încetarea unor funcții pentru unii utilizatori.

– Prevenirea fraudei și spamului în mesaje

Hdental Store își rezervă, de asemenea, dreptul de a elimina din propriul sistem de retransmisie mesajele pe care le consideră contrare Normelor Site-ului și celorlalte condiții ale prezentului contract. Hdental Store își rezervă, de asemenea, dreptul de a conduce investigații pentru a stabili dacă comiteți o fraudă, trimiteți spamuri sau utilizatorilor acestuia ori efectuați în alt mod o activitate frauduloasă  prin diferite mijloace, inclusiv, dar fără a se limita la, investigarea funcționalității dvs. prin configurarea de profiluri și nume care aparțin Hdental Store. Hdental Store își rezervă, de asemenea, dreptul de a preda poliției sau altor terți orice informații colectate în urma unor astfel de investigații dacă este pe deplin încredințat că utilizați Site-ul încălcând prezentele condiții de utilizare.

Facilitarea plății

Dacă ne furnizați informații referitoare la cardul de credit, debit sau alt card de plată și detaliile aferente pentru a efectua o plată, Hdental Store va utiliza aceste informații exclusiv în scopul procesării plății (de ex., ultimele patru cifre ale numărului cardului de credit și informațiile de verificare aferente).

Prelucrarea automată a Datelor dvs. cu caracter personal

Pentru a optimiza performanța Site-ului și a serviciilor  pentru utilizatori, Hdental Store prelucrează automat Datele cu caracter personal evaluând anumite aspecte care au legătură cu utilizatorul, în special pentru a analiza sau a prevedea aspecte care vizează preferințele personale sau interesele utilizatorilor în ceea ce privește Site-ul și serviciile Hdental Store . În acest caz, o astfel de prelucrare se efectuează dacă este necesar pentru executarea acordului nostru cu utilizatorii, pentru a permite Hdental Store să furnizeze servicii sau, în alte cazuri, pe baza consimțământului utilizatorului.

Transferul de informații către entitățile afiliate

Orice informații partajate de dvs. cu Hdental Storepot fi partajate cu sau transferate către orice entitate afiliată Hdental Store , indiferent unde își are sediul, în scopul furnizării de servicii și al îmbunătățirii Site-ului.

Aceste transferuri sunt efectuate în deplină conformitate cu normele de protecție a datelor aplicabile și sunt supuse unor măsuri de protecție corespunzătoare, mai ales prin utilizarea acordurilor extinse de protecție a datelor pentru a asigura protecția adecvată a Datelor cu caracter personal ale utilizatorilor. Serviciile care vă sunt furnizate și funcționalitățile Site-ului nu ar putea fi furnizate în absența unui astfel de transfer. Dacă nu doriți transferul informațiilor dvs. în acest mod, nu trebuie să utilizați acest Site.

Transferurile către furnizorii de servicii cloud

Vă informăm că putem, de asemenea, să utilizăm furnizori de cloud terți care asigură găzduire, stocarea datelor și alte servicii conform unor termeni și condiții care ar putea fi nenegociabili; acești furnizori de servicii ne-au informat atât pe noi, cât și publicul în general că aplică măsuri de securitate pe care le consideră adecvate pentru protecția informațiilor din cadrul propriului sistem sau au, în general, reputația că aplică astfel de măsuri. Însă vom fi exonerați de răspundere (în măsura în care permite legislația) pentru daunele care ar putea rezulta din utilizarea greșită a unor informații, inclusiv a Datelor cu caracter personal, de către aceste companii.

Transferurile de informații disponibile public

Când utilizatorii publică un conținut pe Hdental Store, astfel încât conținutul să fie pus la dispoziția publicului și să poată fi căutat de oricine, Hdental Store își rezervă dreptul de a colecta și de a partaja acele informații cu terți.  Hdental Store își rezervă, de asemenea, dreptul de a partaja informațiile colectate din surse publice în această calitate.

Site-urile terțe pe care le accesați de pe Hdental Store

De asemenea, este posibil să utilizați site-uri sau servicii terțe pe care le accesați de pe site-ul Hdental Store. În astfel de cazuri, toate informațiile pe care le furnizați unui terț sunt furnizate respectivului terț și nu companiei Hdental Store și se supun politicii de confidențialitate și condiţiilor de utilizare ale respectivului terț. Pentru mai multe informații, consultați secțiunea 8 din prezenta Politică de confidențialitate intitulată Linkuri către site-uri terțe.

Utilizările suplimentare și divulgarea Datelor fără caracter personal
Pe lângă celelalte utilizări și divulgări ale informaților prevăzute în prezenta Politică de confidențialitate și fără a aduce atingere niciunei dispoziții din prezenta Politică de confidențialitate, putem utiliza și divulga în orice scop, orice fel de Date fără caracter personal, exceptând cazul în care legislația aplicabilă ne impune să procedăm în alt mod. În cazul în care combinăm Date fără caracter personal cu Date cu caracter personal, vom utiliza și divulga astfel de informații combinate exclusiv în scopurile descrise  din prezenta Politică de confidențialitate.

Securitatea
Hdental Store caută să utilizeze măsuri de securitate rezonabile pentru a proteja împotriva pierderii, utilizării greșite și modificării Datelor cu caracter personal aflate sub controlul Hdental Store. Însă nicio metodă de transmitere pe internet și nicio metodă de stocare electronică nu este 100 % sigură. În plus, vă rugăm să rețineți că e-mailurile, mesajele trimise prin browserul web și alte mijloace asemănătoare de comunicare cu alți utilizatori nu sunt criptate. Așadar, în timp ce ne străduim să vă protejăm informațiile, nu putem garanta securitatea lor.

Vă informăm că putem să utilizăm furnizori de cloud terți care asigură găzduire, stocarea datelor și alte servicii conform unor termeni și condiții care ar putea fi nenegociabili; acești furnizori de servicii ne-au informat atât pe noi, cât și publicul în general că aplică măsuri de securitate pe care le consideră adecvate pentru protecția informațiilor din cadrul propriului sistem sau au, în general, reputația că aplică astfel de măsuri. Însă vom fi exonerați de răspundere (în măsura în care permite legislația) pentru daunele care ar putea rezulta din utilizarea greșită a unor informații, inclusiv a Datelor cu caracter personal, de către aceste companii.

Cookie-urile
„Cookie-urile” sunt mici fragmente de informații stocate de browserul dvs. pe unitatea de disc a computerului dvs.

Linkurile către site-urile terțe
Site-ul poate pune la dispoziție linkuri către alte site-uri web. Când accesați aceste linkuri, este posibil să părăsiți Site-ul nostru.

NU SUNTEM RESPONSABILI PENTRU COLECTAREA, UTILIZAREA, DIVULGAREA INFORMAȚIILOR SAU PENTRU ALTE PRACTICI DE CONFIDENȚIALITATE ALE UNUI TERȚ, INCLUSIV ALE AFILIAȚILOR NOȘTRI, ALE FURNIZORILOR DE SERVICII TERȚI, ALE ANGAJATORILOR (INCLUSIV ANGAJATORI CARE PUN LA DISPOZIȚIE O PAGINĂ DE COMPANIE), ALE PLATFORMELOR REȚELELOR DE SOCIALIZARE TERȚE, ALE TERȚILOR CARE PUN LA DISPOZIȚIE DISPOZITIVELE SAU SISTEMELE DE OPERARE PENTRU CARE SITE-UL ESTE DISPONIBIL ȘI ALE TERȚILOR CARE OPEREAZĂ UN SITE WEB SPRE CARE SITE-UL CONȚINE UN LINK. ÎNTRUCÂT ESTE POSIBIL SĂ AVEȚI DREPTURI CU APLICABILITATE DIRECTĂ ÎMPOTRIVA RESPECTIVILOR TERȚI, TREBUIE SĂ ANALIZAȚI POLITICILE DE CONFIDENȚIALITATE ALE ACESTORA PENTRU A AFLA MAI MULTE.

Achizițiile și alte reorganizări
Informațiile colectate în conformitate cu prezenta Politică de confidențialitate, inclusiv Datele cu caracter personal, pot fi divulgate unuia sau mai multor terți în legătură cu orice schimbare de proprietate sau de control în afacerea Hdental Store(prin fuzionare, vânzare sau în alt mod) sau orice altă reorganizare sau asociere în participațiune sau atribuire, transfer sau altă dispunere a afacerii noastre, integral sau parțial, active sau capital (inclusiv în legătură cu un faliment sau altă procedură asemănătoare), iar orice informație de acest gen poate fi utilizată de un terț în conformitate cu Politica de confidențialitate. În egală măsură, informațiile colectate în conformitate cu prezenta Politică de confidențialitate, inclusiv Datele cu caracter personal, pot fi divulgate unuia sau mai multor terți în legătură cu orice achiziție sau fuziune efectuată de Hdental Store în cazul acestor terți.

Exercitarea drepturilor dvs. privind propriile Date cu caracter personal
Utilizatorii Hdental Store care furnizează Date cu caracter personal în UE și cei care furnizează Date cu caracter personal în alte jurisdicții care adoptă legi ce oferă protecții echivalente celor din UE pot beneficia de drepturile detaliate mai jos.

10.1 Dreptul de a corecta Datele cu caracter personal

Utilizatorii Hdental Store pot să editeze și să actualizeze majoritatea Datelor cu caracter personal deținute de Hdental Store pe Site;

Ca alternativă, dacă nu doriți să faceți acest lucru, puteți solicita în mod oficial ca Hdental Store să corecteze în numele dvs. Datele cu caracter personal incorecte, trimițând un e-mail de la adresa de e-mail asociată contului dvs.

10.2 Dreptul de a vă opune sau de a restricționa prelucrarea Datelor dvs. cu caracter personal

Dacă aveți întrebări sau reclamații privind modul în care prelucrăm Datele dvs. cu caracter personal, vă îndemnăm să ne contactați

Ca alternativă, dacă nu doriți să faceți acest lucru, puteți formula o solicitare oficială prin care să vă opuneți sau să restricționați prelucrarea Datelor dvs. cu caracter personal deținute de Hdental Store.

10.3 Drepturile de acces la și de portabilitate a Datelor dvs. cu caracter personal

Utilizatorii  pot să acceseze majoritatea Datelor cu caracter personal deținute de Hdental Store pe Site; în cazul în care aveți întrebări sau reclamații, vă îndemnăm să ne contactați

10.4 Dreptul de a șterge Datele cu caracter personal

Utilizatorii  pot să editeze și să actualizeze majoritatea Datelor cu caracter personal deținute de Hdental Store pe Site; în cazul în care aveți întrebări sau reclamații, vă îndemnăm să ne contactați

VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI: În urma solicitării de ștergere a Datelor dvs. cu caracter personal, nu veți mai putea crea un cont  folosind aceeași adresă de e-mail. Dacă pur și simplu doriți să vă închideți contul, vă rugăm să faceți clic pe butonul „Închideți-mi contul” de pe pagina dvs. de cont.
10.5 Limitările

Aceste drepturi de a corecta, a vă opune, a restricționa, a accesa, a porta și a șterge sunt supuse anumitor limitări, conform prevederilor legislației aplicabile. Solicitările individuale vor fi îndeplinite în timpul alocat conform reglementărilor relevante, care încep să se aplice din momentul în care Hdental Store confirmă cererea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în cazul în care este permis, este posibil să percepem o taxă pentru solicitări ulterioare de la aceeași persoană, acest lucru fiind stabilit de Hdental Store și impus numai în măsura în care legislația aplicabilă permite.

Dacă nu mai doriți să primiți materiale de marketing bazate pe Datele dvs. cu caracter personal, puteți renunța la aceste mesaje de marketing trimițând un e-mail . Vă rugăm să rețineți că este posibil să vă mai trimitem unele mesaje, cum ar fi mesaje de natură administrativă. Vom da curs solicitării dvs. cât mai repede posibil și în conformitate cu legislația aplicabilă.

Reclamațiile

În cazul în care considerați că Hdental Store v-a încălcat drepturile privind protecția datelor, aveți dreptul să depuneți o reclamație la autoritatea de supraveghere corespunzătoare privind protecția datelor din jurisdicția dvs